Ποια είναι τα ωφέλη των αντιοξειδωτικών;

Τα αντιοξειδωτικά είναι οι «σκούπες», που καθαρίζουν και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύουν τα κύτταρά μας από τον εκφυλισμό που επιφέρουν οι φυσιολογικές και αναπόφευκτες διαδικασίες της οξείδωσης που συσσωρευτικά οδηγούν στη γήρανση.

Συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβών που σχετίζονται με παράγοντες του περιβάλλοντος, όπως την ακτινοβολία UV – στην οποία αποδίδεται το 80% της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας.

Η φυσική άμυνα του οργανισμού

Τα αντιοξειδωτικά είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού κατά της οξείδωσης. Θα πρέπει να γίνουν η νέα σας αγαπημένη συνήθεια. Όχι μόνο το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό, αλλά θα είναι σφριγηλό και υγιές.

Τα εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά καλλυντικά δεν έχουν όλα την ίδια δράση. Τα αντιοξειδωτικά πρέπει να παραμένουν ενεργά μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής τους στην επιδερμίδα, να διαπερνούν το φραγμό της κερατίνης στιβάδας, να διεισδύουν σε βάθος και να δρουν στον στόχο. Την καλύτερη προστασία προσφέρουν τα καλλυντικά που περιέχουν συνδυασμούς και όχι μεμονωμένα αντιοξειδωτικά, γιατί έχει αποδειχθεί ότι όταν δρουν συνεργατικά, η αποτελεσματικότητά τους πολλαπλασιάζεται.

Ετσι, εμείς στην Εneleo συνδυάζοντας βοτανικά εκχυλίσματα, ελαιόλαδο, βιταμίνες, και ιχνοστοιχεία, όλα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, δημιουργήσαμε φυτικά καλλυντικά που προσφέρουν την απαραίτητη και συστηματική περιποίηση που χρειάζεται ένα υγιές και όμορφο δέρμα.

Τα φυτικά καλλυντικά φροντίζουν την υγεία της επιδερμίδας, δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, είναι ασφαλή και συμβατά με τον οργανισμό μας, είναι πολύ αποτελεσματικά, σέβονται το περιβάλλον, υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, δεν δοκιμάζονται σε ζώα, είναι πιστοποιημένα από Ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς, είναι ποιοτικά και προάγουν την ομορφιά της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο.